CatchSign - Ny App for e-signering

Publisert: av Bjørg Granberg

Funksjonaliteten i portalen www.catchcertificate.no fortsetter som før.

Norske Fangstsertifikater har hatt elektronisk signering siden oppstart 1.1.2010, da via portalen www.catchcertificate.no .  CatchSign app’en er ett supplement til den praksis som benyttes i dag. CatchSign App for fangstsertifikat signering er nå satt i produksjon. Denne nye signeringstjenesten vil gjøre det enklere for deg som eksportør å signere sertifikater.

For å ta i bruk CatchSign må du være en autorisert bruker i portalen www.catchcertificate.no. Kun selskaper som er godkjent Eksportør via Norges Sjømatråd, eller godkjent produsent via Mattilsynet vil få tilgang til CatchCertificate’s portal. 

Last ned den nye CatchSign App’en fra App Store eller Google Play, og kom i gang i dag.

Ta gjerne kontakt med oss på tlf. 55 54 95 90 eller
e-post: [email protected], dersom du har spørsmål eller trenger hjelp. 

Vi hjelper deg selvsagt med å komme i gang

Siste nytt

Nye krav ved eksport til Kina fra 1. januar 2021

Kinesiske myndigheter har varslet om nye krav ved eksport av sjømat til Kina med begrunnelse i koronasituasjonen. De krevde lister over fartøy og virksomheter som sender fisk til Kina og ville nekte import fra fartøy og virksomheter som ikke er ført på listen. Listeføring av fartøy er frafalt, kun produksjonsvirksomheter må listeføres på ny. Dette påvirker ikke utstedelse av fangstsertifikater til Kina fra 1. januar 2021!